Notícies

 • Constitució del Consell Local d'Igualtat i Diversitat
  12-09-2017

  El 21 de setembre a les 18h al Saló de Plens

  Estem preparant la constitució del Consell Local d'Igualtat i Diversitat. La primera reunió serà el 21 de setembre a les 18h en el Saló de Plens de l'Ajuntament.


  Tal com s'estableix en el reglament del Consell Local d'Igualtat i Diversitat aprovat en la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Santa Pola del 26 de maig de 2017, que pots trobar a la Docuteca, per a formar part del mateix és necessari inscriure's presentant una instància en el registre d'entrada de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria d'igualtat (també la pots trobar a la docuteca). No obstant açò, indiquem els qui formen part de manera nata d'aquest Consell (sense necessitat d'inscripció).

  Representant de:

  -Regidoria d'igualtat

  -Agent d'igualtat

  -Serveis Socials

  -Partits polítics

  -Seccions sindicals

  -Àrea de salut d'Ajuntament

  -Racó Jove

  -ADL
  -Policia Local i Guàrdia Civil

  -Centres educatius

  -Centres de salut

  -Associacions de dones (Veus, Nou Horitzó, André Romis)

  -Associacions/escoles esportives (Polanens)


  Aquesta primera reunió volem que servisca per a la constitució formal del consell, així com per a formar els primers grups de treball en diferents àrees: educació i joventut, esport, salut, associacionisme, violència de gènere i uns altres la necessitat del qual es detecte i es propose. En les primeres reunions planificarem les accions a dur a terme per a fomentar la sensibilitat a Santa Pola per la igualtat i contra la violència de gènere. Així com accions positives dirigides a pal·liar la situació de desigualtat de la qual partim les dones pel fet de ser-ho. La visibilitat de lesbianes, gais, bisexuales, trans i intersexuales a Santa Pola, és un altre dels objectius d'aquest Consell, per a fer sentir que Santa Pola és una localitat acollidora amb la diversitat. Arreplegarem també pluja d'idees per a seguir treballant en aquesta línia.


  Esperem veure't en aquesta primera reunió, i que t'agrade el projecte participatiu per a formar part del mateix. Ens trobem el 21 de setembre!